Teatre per pensar

Amb la Cia Chapó hem viscut un procés teatral preciós, que ens ha dut més enllà de caracteritzar bé els personatges (súper bé, diria jo!), actuar amb el cor i les emocions, projectar bé la veu i com sempre i sobretot gaudir sobre l’escenari.

Aquest any el treball ha fet un pas més enllà, ja que hem profunditzat en la part més reflexiva del teatre, la que ens posa davant del mirall social i reflecteix el món on vivim i, també, el món que nosaltres mateixos construïm, sense escapar de la pròpia responsabilitat.

Amb Teatre Chapó hem parlat de conceptes i lluites socials que han afectat i segueixen afectant el pas de la humanitat al món: la propietat privada i el bé propi, l’abús i la colonització de l’occident, del racisme i l’esclavatge, de la desigualtat entre homes i dones, de la precarització laboral, de les diferències entre religions, de la importància de l’ecologia, de l’aïllament social que ocasionen les noves tecnologies. Dissabte 9 de juny vam fer una obra de teatre preciosa, fruit d’un procés preciós, i amb una profunditat treballada i pensada. Altre cop em sento molt orgullosa i agraïda a tot l’equip de Teatre Chapó, i m’omple d’energia per poder seguir fent teatre, teatre per pensar. 

 

 

Raíces – amb la Cia Teatre Chapó

Raíces es lo que sustenta y alimenta el árbol. El canal por donde se nutren el tronco, las ramas y, finalmente, los frutos. No se ven, pero crecen tanto o más que el resto.
Raíces es también lo que nos sustenta y alimenta a nosotros. Lo que queda oculto pero da vida a lo visible. Nuestra casa, nuestra cultura, nuestros ancestros. Nuestra historia.
Raíces es el proyecto de este año de la Cia. Teatro Chapó: el fruto de trabajo, diversión, de charlas y debates. De ensayos y tiempo, de actores, actrices y directoras, de arte y teatro. De grupo, de coro, de compañía.
Y como cada año nos llena de ilusión poder compartir tanto con todos vosotros.
Continua llegint “Raíces – amb la Cia Teatre Chapó”