Teatre per pensar

Amb la Cia Chapó hem viscut un procés teatral preciós, que ens ha dut més enllà de caracteritzar bé els personatges (súper bé, diria jo!), actuar amb el cor i les emocions, projectar bé la veu i com sempre i sobretot gaudir sobre l’escenari.

Aquest any el treball ha fet un pas més enllà, ja que hem profunditzat en la part més reflexiva del teatre, la que ens posa davant del mirall social i reflecteix el món on vivim i, també, el món que nosaltres mateixos construïm, sense escapar de la pròpia responsabilitat.

Amb Teatre Chapó hem parlat de conceptes i lluites socials que han afectat i segueixen afectant el pas de la humanitat al món: la propietat privada i el bé propi, l’abús i la colonització de l’occident, del racisme i l’esclavatge, de la desigualtat entre homes i dones, de la precarització laboral, de les diferències entre religions, de la importància de l’ecologia, de l’aïllament social que ocasionen les noves tecnologies. Dissabte 9 de juny vam fer una obra de teatre preciosa, fruit d’un procés preciós, i amb una profunditat treballada i pensada. Altre cop em sento molt orgullosa i agraïda a tot l’equip de Teatre Chapó, i m’omple d’energia per poder seguir fent teatre, teatre per pensar. 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s