UN MOTIVO PARA REFLEXIONAR / Cia. Teatro Chapó

Aquest juny hem estat nerviosos, il·lusionats i finalment tant orgullosíssims com esperàvem amb l’obra de teatre Un motivo para reflexionar, del grup de Teatro Chapó de Sant Boi, a l’espai de Can Massallera. Res no hauria pogut anar millor. Amb aquesta història hem viatjat i ens ho hem passat bé i ens hem plantejat què faríem si de sobte fóssim rics però, en canvi, no per això se’ns acabessin els problemes (si no al contrari!).
Des de l’inici de curs hem estat coneixent-nos (és el meu primer any al grup!), treballant-nos i polint-nos tant a nivell teatral com a nivell grupal i, també, personal. Aquests actors i actrius són increïbles i han deixat el llistó molt amunt pel següent curs. I jo he gaudit com mai formant part d’aquest projecte!!!! I he après molt, he après moltíssim. Tot l’esgotament que ha comportat, no ha fet més que donar-me forces per al següent projecte Chapó!
Ha estat tot un plaer conèixer l’Associació Tots Som Santboians, i rebre el suport tant de la coordinació, com de les famílies, com de l’equip de monitors, de voluntàries i, sobretot, l’elenc del grup de teatre!


Can Massallera, Sant Boi de Llobregat, 11 de juny de 2017

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s