s’atura el tEmps, arrenca el blOg

Un petit i estúpid accidentet de moto ha comportat dues coses que m’han dut a l’inici del blog:

La primera és que m’he trencat el peu, i per tant m’he quedat sense (auto)excuses que al·ludeixen les presses, la feinada, l’estrés i moltes altres condicions subjectes al temps. Ara, doncs, tinc temps. El temps s’ha aturat al voltant d’aquest silló i el peu en alt sobre un coixí.

La segona cosa que ha estat conseqüència de l’accidentet, és la conversa que vaig tenir ahir per telèfon amb el servei de concertació de visites de Certio, l’empresa que passa la Itv dels vehicles:

– Hola, bona tarda, truco per saber si algú pot venir en lloc meu a passar la itv de la meva moto, si li he de fer una autorització o…

– Sí, sí, només amb el dni, qualsevol persona pot venir a passar la itv de la seva moto; el seu nòvio, el seu marit, o el seu pare.

Al penjar se’m van ocórrer mil respostes que hagués pogut dir i que no se’m van acudir en aquell moment. Ho intento compensar doncs deixant-ne constància aquí, ni que sigui, i que altra vegada el micro-masclisme es ridiculitzi a ell mateix, sense que faci falta, penso, afegir-hi cap reflexió.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s